Apr 7, 2009

Tara arde si Oana se piaptana?

Desi ar trebui sa scriu despre minunata si uimitoarea tara imbibata de fabulospirit in care traim ( nu, nu ma plang ca un copil tampit , adica in ce tara statul decide sa ia taxe aberante de la microintreprinderi? doar sa suplimenteze un buget avorton care va trebui sa plateasca viitorul imprumut FMI? cand in alte tari normale acest fel de taxe sunt micsorate sau chiar dispar tocmai pentru a ajuta cumva economia chiar si la nivel micro? oare statul nu-si da seama ca majoritatea administratorilor - angajati in micro vor deveni in curand someri si ghici cine va trebui sa plateasca somaj...u u u tot bugetul de stat, deci cum sa fii atat de tampit? ) o sa pun o poza care m-a facut sa zambesc azi.
Oare am innebunit? Oare ar trebui sa ies in strada si sa fac o demonstratie in fata ministerului de finante? ( nu merita sa scriu cu litera mare )

Carve Your Own Wooden Postcard

























Although I should blog about the total illogical and stupid country I live in ( and I have arguments - I mean in a country with an economy close to O the state decides to raise taxes to be payed by small companies like mine just because the state needs a bigger budget to pay the future IMF loan which by the way goes to banks and not to small companies who actually do something for the economy ) I realize that it's a COMPLETE waste of energy. Because it's not going to help.
So instead please enjoy this
Carve Your Own Wooden Postcard

No comments: