Jan 22, 2007

poll:match?

this comes after a talk about bag matching shoes.
for girls.do you think your bag should match your shoes?does it always?
for boys.do you see the difference? do you prefer that your girlfriend, female friend has matched bag and shoes?does it matter?do you match your shoes with shirt, t-shirt?
tell me more about shoes and bags

7 comments:

Anonymous said...

Din cate stiu eu la baieti se asorteaza cureaua cu pantofii si daca esti dintr-o categorie de oameni stilati superioara si cu ceasul (curea de piele si aia in principiu). Dupa mine conteaza putin spre deloc daca fetele/prietena isi asorteaza geanta cu pantofii (trebuie mentionat ca prefer genti cat mai discrete). Are o oarecare limitare si chestia asta totusi. Adica daca poarta ghizdan/ghiozdanel ar fi bine sa aiba pantofi sport in picioare sau in orice caz nu pantofi cu toc cui. Sau vice versa... Geanta foarte eleganta si incaltari mai putin pretentioase. In principiu cred ca ar trebui sa se asorteze ca si categorie de stil, ca nivel de sofisticare. Separat ma uit si la pantofi si la geanta si ma deranjeaza doar daca e discrepanta mare intre cat de "de fite" sunt unele fata de altele... La culori nu trebuie sa se asorteze neaparat...

mărie said...

I buy bags on impule. Like it, buy it. Whether it fits anything else I have at home is not an issue. Shoes as well. Shirts also.

And yet, I always manage to be perfectly in tune. hmmm.. :))

Claudiu said...

nu ma uit neaparat la asta, dar daca exista o discrepanta o simt instinctual si imi creaza disconfort.

Felipov said...

eu nu stiam de regula asta.
oare daca nu am geanta mecing pantofii nu sunt cul?

Anonymous said...

felipov inventid cul. daca felipov poarta pantofi care nu se potrivesc cu geanta, atunci asa-i cul.

Anonymous said...

Mecing geanta cu pantofii e ok la fete, dar la noi se exagereaza cu asta si mie tinde sa imi zgarie retina chestia asta. Daca nu e stilat sau iesit din comun atunci un big NO NO in ceea ce priveste asortarea!

Anonymous said...

Eu observ la unele fete care au geanta mecing cu pantofii si poate si cu o curea, sau cercei...dar la alea care nu le au asortate nu prea observ.

Bine ca ma uit la alte detalii, nu la genti...

In general eu asortez pantofii cu tricou sau camasa, niciodata cu o curea pentru ca nu port sau port una neagra.